Reparasjon av sko

Vi fikser det meste og gleder oss til enhver utfordring du kan komme med. Ta med dine favorittsko til oss og la oss gi dem et nytt liv!


Her har vi et par USA produsert Red Wings støvler som skal få helt nye yttersåler. Støvelens bindsåle av lær var helt ok og den ble formet av foten. Vi la ny naturlig korkmasse mellom lærbindsålen og mellomsålen og så til slutt en vibram gummisåle (italiensk og regnes som best i verden). I slike oppdrag går mye av tiden til randsømarbeidet. Reperasjonen kostet kr1800 og nå kan eier bruke disse støvlene i mange, mange år.

 


Disse mer enn 20 år gamle Amerikanske Alden Goodyear skoene var nesten utslitte som dere ser her. Den har vi bygd opp pånytt siden overdelen fortsatt er OK.
Det ble lagt nye yttersåler gjort litt småreperasjoner på overdel også sluttfinish. Veldig godt eksempel på at det svarer seg å kjøpe toppkvalitet.


Her har vi en nesten umulig oppgave: en femti år gammel støvel som eieren vil ha ny bindsåle, to mellomsåler og til slutt en vibram yttersåle på.